Sunday, April 27, 2008

Svet je vecji za 200 %

Pravijo, da oceani sestavljajo kaki dve tretjini zemeljske povrsine. Ce odstejemo jadranje in obcasno snorkljanje, sem se le redko ukvarjal s preostalimi mokrimi prostranstvi,kjer se ni dalo plezati v hrib, smukati po belih strminah ali brzeti pes ter s kolesom naokoli. Do zdaj.

Pred vami je novi in izboljsani Pegaz 2.0, s polno podvodno akreditacijo, dovoljenjem za najem kisikove bombe in neskoncno zeljo po novih dogodivscinah vsaj 10m pod povrsjem. Kot popoln zacetnik seveda se nimam vseh igrack, zato bodo podvodne slike se nekaj casa sposojene, reportaza pa vsekakor sledi.

Svet je pravkar postal precej vecji. Odkrivajmo ga skupaj!

3 comments:

Anonymous said...

Se slisi visokoletece, ampak bi ga morali videti. Blupblup in potem ga ni nikjer. Kje pa je? Ah, tam zadaj sedi pri eni korali in jo gleda. Tale nas Pegaz je bolj Bikec Ferdinand pod vodo. : )

mojcej77 said...

lol!:)))

:-D said...

bravo. tud jest sm se nakaj časa upirla, sedaj pa zadnja leta komaj čakam na podvodne dogodivščine. od lani sem celo ponosna lastnica možnosti za podvodno fotografiranje. zaenkrat ribe slikam še več al manj od zadi ;-) dobr da so vsaj korale pri miru...